paint_splat.jpg

PAINTBALL I SPLATMASTER

Dinamična i uzbudljiva igra gađanjem kuglicama u boji. Aktivnost se u ovom slučaju odvija na instaliranom poligonu na vašoj lokaciji, a čine ga umjetni zakloni različitih oblika u kombinaciji s prirodnim zaklonima. PAINTBALL se kroz 20 godina nametnuo kao najpopularnija igra. Način na koji ga organiziramo doprinio je da postane najuzbudljivija, najkompleksnija aktivnost koju podjednako vole oba spola i sve starosne skupine od 12 do 60 godina. Igrači u ovoj igri moraju upotrijebiti sve svoje fizičke, mentalne resurse te djelovati kao dio tima kako bi bili što uspješniji u nadmetanju sa suparničkim timom. Broj igrača u timu može biti između 3 i 8. Svaki igrač dobiva kompletnu opremu “marker“ jednaki broj kuglica za svaku utakmicu, zaštitnu masku, rukavice i kombinezon (ponijeti vlastitu sportsku obuću). SPLATMASTER je varijanta paintball-a prilagođena najmlađima.

BERG GO KART

Osmišljeno je kao timsko natjecanje na slalom stazi sa dva boksa u kojem natjecatelji namještaju vozilo i izmjenjuju vozače te probaju postaviti što bolje grupno vrijeme na stazi.

photo_7766600.jpg

ZORBING

Adrenalinski spust u "velikoj lopti"

LJUDSKI STOLNI NOGOMET

Aktivnost je koncipirana kao natjecanje timova „5 na 5“. Ljudski stolni nogomet je verzija stolnog nogometa u ljudskoj veličini. Igra se sastoji od pet igrača na svakoj strani s ciljem zabijanja gola u protivnički gol. Kvaka je u tome da su igrači spojeni šipkama te se mogu kretati samo bočno na malom prostoru. Teren je ograđen drvenom ogradom što znači više igre i manje vremena za jurnjavu lopte. 

BATTLE ARCHERY

Battle Archery je kombinacija streličarstva, graničara i paintball-a. Namijenjena je svim uzrastima od 10 do 99. Igra se na posebno uređenom igralištu, pomoću luka i strijela koje na vrhovima imaju spužvu. Svaki igrač dobiva zaštitnu masku, štitnik za ruku, luk i strijele te potrebnu edukaciju na početku turnira. Pravila su slična paintball-u u tome da svaki tim počinje na svojoj strani igrališta i ima za cilj pogotkom eliminirati protivničkog igrača. Međutim, krajnji cilj igre je pogoditi svih 5 krugova na meti koja je locirana na suparničkoj strani terena ili izbaciti sve igrače iz suparničkog tima. Igra počinje tako što su sve strijele locirane u „safe“ zoni u sredini igrališta i igrači trče po strijele svaki sa svog kraja igrališta. Pogoci u ovoj igri potpuno su bezbolni te ne ostavljaju nikakav trag na koži, ali radi dodatne sigurnosti potrebno je koristiti zaštitnu masku za lice i oči. Veličina igrališta za igru 5 igrača u timu je 30 x 15 metara. U kojem se nalazi 10- ak zaklona te po dvije mete.

DSC_0521.JPG

AIRSOFT DUEL

Aktivnost je koncipirana kao natjecanje timova ili pojedinaca. Instruktori na samom početku upoznaju sudionike sa tehnikama gađanja.v smislili smo posebnu disciplinu u gađanju specijalnih padajućih meta iz airsoft pištolja. Kod ove discipline treniraju se disciplina, samokontrola i koncentracija... oduševljenju pogocima nema kraja... Svaki sudionik svojim postignutim rezultatom doprinosi ukupnom rezultatu tima.

party-tobogan-01.png

Dječji Party tobogan

upotpunite rođendan Vašeg djeteta zabavom koja se pamti i još dugooo prepričava... Dostava i montaža na Vašoj lokaciji.

STRELIČARSTVO I BACANJE SJEKIRA

Streličarstvo je aktivnost koja je koncipirana kao natjecanje timova ili pojedinaca, gdje svaki pojedinac sa svojim rezultatom doprinosi ukupnom rezultatu tima. Instruktori upoznaju sve sudionike sa tehnikama gađanja i streličarstvom kao sportom. U prvom dijelu vrši se kratka edukacija i savladavanje osnovne tehnike gađanja standardnim golim lukom i strijelom te se nakon toga organizira natjecanje u gađanju meta.

- Bacanje sjekira je nova antistresna disciplina. Preporuča se svima koji su željni nečeg sasvim novog u životu. Sve je popularnija i među pripadnicama nježnijeg spola. Ova jedinstvena aktivnost odlična je disciplina za eliminaciju stresa. Prije samog početka aktivnosti instruktori upoznaju natjecatelje sa osnovnim pravilima popust pravilnog držanja sjekire, pravilnog izbacivanja sjekire, bodovanjem … Bacač sjekire stoji na određenoj udaljenosti od mete. Svaki igrač ima nekoliko pokušaja. Nakon što svaki član tima završi sa bacanjem njegov rezultata se zbraja sa rezultatima preostalih članova tog tima kako bi se dobio ukupan rezultat tima.

Girl on SUP at sunset

SUP - stand up paddle

- u dolasku

Najbrže rastući sport u posljednjih 10 godina. Posebna na daska kojojm se upravlja veslajući u stajaćem položaju.

BUBBLE FOOTBALL

Bubble football ili još nazivan i Zorbing adrenalinska je verzija nogometa, gdje nije presudna nogometna tehnika, već je bitno kako onemogućiti protivnika da dođe u posjed lopte i igra nogomet. Potpuno je novi oblik zabave koji se nudi. Radi se o nogometu u velikim balonima na napuhavanje. Osim što ekipa treba zabiti što više golova cilj je i srušiti što više suparničkih igrača. U ovoj aktivnosti nema prekršaja, jer je prekršaj zapravo cilj i radi toga u ovu vrstu sporta vrijede sasvim druga pravila. O čemu je zapravo riječ? Sudaranje, rušenje, guranje, osnove su tehnike kako bi se protivnika onemogućilo da zabije gol. Početni udarac izvodi se u stilu vaterpola, gdje igrači na liniji iščekuju sučev znak. Utakmice se igraju u pravilu s 10 igrača, 5 na 5. Dakle, oni kojima je običan nogomet postao dosadan, mogu na sebe navući loptu tešku oko 10 kilograma i pokušati odigrati ovu varijantu popularnog sporta.

IMG-fa01ded7077fb08d5a6a97caf14a27d0-V.j

QUAD ADVENTURE DAY

- river
- forest
- safari